Kuinka lukita Facebook-profiilisi?

Etsitkö sopivaa ja luotettavaa sosiaalisen verkostoitumisen alustaa huolehtiaksesi yksityisistä ja ammatillisista tarpeistasi? Jos vastauksesi on kyllä, sinun pitäisi oppia lisää Facebookista ja sen tarjoamista palveluista.

Se on eräänlainen ohjelmisto, jonka avulla voit puhua ihmisille, suorittaa videopuheluita, lähettää valokuvia, vastaanottaa videoita, vaihtaa tiedostoja, mainostaa tuotemerkkiäsi jne. ilman vaikeuksia. Jos et halua ladata sovellusta, voit avata tilisi myös virallisella Facebook-sivustolla. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja tämän ohjelmiston toiminnasta Facebook-tuki tiimin avulla heti, kun sinulla on aikaa.

Riippumatta henkilöstä, johon yrität ottaa yhteyttä, tämän sosiaalisen verkostoitumisen alustan avulla voit tavoittaa hänet muutamassa sekunnissa. Ei vain sitä, vaan tämä ohjelmisto on myös varustettu huipputeknologialla ja suojauksella, joten voit saavuttaa parhaat tulokset ja vähentää ongelmia merkittävästi.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt ladata ja käyttää sosiaalisen median alusta, kuten Facebook, älypuhelimesi, kannettavan tietokoneen tai tietokoneesi avulla? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä tiedä mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Tarkoittaako tämä kuitenkin, että sinun pitäisi luopua vaatimuksistasi ja mieltymyksistäsi? Ei. Tämä johtuu siitä, että Facebookin tekninen tukiti imi on käytettävissä koko päivän ja antaa sinulle vinkkejä ja ratkaisuja. Voit soittaa, lähettää tekstiviestejä tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat lukita Facebook-profiilisi. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1.  Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Facebook sovellus laitteessasi ja kirjautua sisään profiiliisi välittömästi
  2.  Kun löydät itsesi kotisivulta, mene sovelluksen Profiili-osioon ja napauta profiilikuvaa
  3.  Napauta kolmen pisteen valikkoa, joka tulee näkyviin edellisen vaiheen jälkeen
  4.  Sinulle tarjotaan luettelo vaihtoehdoista, napauta Lukitse profiili -ruutua ja suojaa tilisi mieltymystesi ja vaatimusten mukaan
  5.  Lopeta prosessi napauttamalla OK

Soita Facebook tuki Suomi numeroon, jos et ymmärrä mitään tässä blogissa annetuista ohjeista.


Aiheeseen liittyvät blogit :- Kuinka päivittää Facebookin tietosuoja-asetukset?


Popular posts from this blog

Hakkeroidun Facebook-tilin palauttaminen ?

Kuinka sinun pitäisi ottaa Facebook Messenger käyttöön?

Kuinka estää sivu Facebookissa?