Kuinka estää sivu Facebookissa?

Riippumatta siitä, kuka olet tai mitä teet työksesi, tiedät todennäköisesti jo Facebookista ja siitä, mitä se voi tehdä. Se on yksi maailman suosituimmista ja luotettavimmista sosiaalisen median alustoista, johon tulet koskaan törmään.

Voit käyttää sitä laajalla marginaalilla lähettääksesi viestejä, vastaanottaaksesi asiakirjoja, mainostaessasi yritystäsi, ottaaksesi yhteyttä ystäviin, soittaa videopuheluita jne. Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää lisää siitä, miten se toimii Facebook-tukiti imin avulla heti, kun sinulla on aikaa. Kun olet oppinut käyttämään tämän ohjelmiston tarjoamia ominaisuuksia, voit parantaa käyttömukavuuttasi ja kokemustasi huomattavasti.

Toinen syy, miksi sinun pitäisi valita Facebook muiden sosiaalisen verkostoitumisen alustojen sijaan, on se, että se voi tarjota hyödyllistä tukea kaikkiin pyrkimyksiisi. Kaikki nämä elementit antavat sinulle mahdollisuuden hankkia edistyneimmät palvelut ja vähentää ongelmien mahdollisuuksia huomattavasti.

Onko tämä ensimmäisiä kertoja, kun yrität ladata ja määrittää sosiaalisen verkostoitumisen sovelluksen, kuten Facebookin, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Mutta tarkoittaako se, että sinun on luovuttava? Ei. Tämä johtuu siitä, että Facebookin tekninen tuki tiimi on käytettävissä koko päivän opastamassa sinua mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan.

Lisäksi on muutamia ohjeita, jotka sinun tulee pitää mielessä, jos haluat estää sivun Facebookissa. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata ja kirjautua sisään Facebook profiilisi sovelluksesta
  2. Kun löydät itsesi pääsivulta, siirry kohtaamasi hakupalkkiin ja etsi sivu, jonka haluat estää.
  3. Napauta kolmen pisteen välilehteä, jonka kohtaat uudella sivulla, joka avautuu näytölle
  4. Selaa sinulle tarjottuja vaihtoehtoja ja napauta löytämääsi Estä-ruutua
  5. Vahvista toimintosi ja poistu sivulta

Voit soittaa Facebook tuki Suomi numeroon, jos haluat saada tietoa muista palveluista.

Aiheeseen liittyvät blogit :- Kuinka estää henkilö Facebookissa?

Popular posts from this blog

Hakkeroidun Facebook-tilin palauttaminen ?

Kuinka sinun pitäisi ottaa Facebook Messenger käyttöön?