Kuinka palauttaa Facebook-tilisi, jos et voi kirjautua sisään?

Facebook on kuuluisa sosiaalisen median alusta, jolla on jatkuvasti kasvava määrä 1,86 miljardia aktiivista käyttäjää. Tämän alustan avulla voit olla yhteydessä perheeseesi ja ystäviisi maailmanlaajuisesti. Ihmiset käyttävät tätä alustaa myös yritysmarkkinointistrategioiden toteuttamiseen liiketoimintansa kasvattamiseksi. 

Yleensä ihmiset käyttävät Facebookia päästäkseen maailmaan verkossa. Voit käyttää tätä alustaa matkapuhelimella, PC:llä tai tabletilla. Lataa ja asenna sopiva Facebook-sovellus tai -ohjelma laitteellesi. Joskus et kuitenkaan pysty saamaan yhteyttä online-ystäviisi useista syistä. Jos sinulla on vaikeuksia kirjautua sisään Facebook-tilillesi älypuhelimella tai tabletilla, ota yhteyttä Facebook tuki Suomi tämän ongelman korjaamiseksi. 

Voit yrittää kirjautua Facebook-tilillesi mobiiliselaimella. Ratkaise tämä ongelma käyttämällä Facebook-sovelluksen uusinta versiota. Palauta Facebook-tilisi kuitenkin noudattamalla vaiheittaisia ohjeita, jos ongelma jatkuu.

Facebook-tilin palauttamisen vaiheet

  • Vieraile Facebook virallisella sivustolla matkapuhelimellasi tai tietokoneellasi ja siirry tunnistusvälilehteen. Siirry sivuston Etsi tilisi -sivulle ja seuraa ohjeita. Käytä vain matkapuhelinta tai tietokonetta, jolla olet aiemmin kirjautunut Facebook-tilillesi.
  • Kirjoita hakukenttään tilisi tai tili, jonka haluat palauttaa. Voit etsiä tiliäsi käyttämällä tiliin liitettyä sähköpostiosoitetta, nimeä tai puhelinnumeroa.
  • Nollaa Facebook-tilisi salasana noudattamalla näytön ohjeita.
  • Jos et löydä Facebook-tilisivuasi, voit ottaa yhteyttä Facebookin tekniseen tukeen.
  • Voit myös palauttaa Facebook-tilisi perheenjäsentesi tai ystäviesi tileiltä. Noudata näitä ohjeita.
  • Avaa Facebook-sovellus tai -sivusto laitteellasi ja siirry palautettavaan Facebook-tiliprofiiliin.
  • Napsauta kansikuvan alla olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  • Valitse "Etsi tuki tai ilmoita profiili" ja napsauta "Jotain muuta".
  • Napsauta Palauta tämä tili ja seuraa ohjeita.

Yritä palauttaa Facebook-tilisi vaihtamalla tai palauttamalla salasanasi. Ota yhteyttä Facebook tukinumeroon saadaksesi ohjeita, jos et tiedä kuinka nollata tai vaihtaa Facebook-tilisi salasana.

Jälleenmyynti blogi

Popular posts from this blog

Hakkeroidun Facebook-tilin palauttaminen ?

Kuinka sinun pitäisi ottaa Facebook Messenger käyttöön?

Kuinka estää sivu Facebookissa?