Kuinka estää henkilö Facebookissa?

Etsitkö sopivaa ja tehokasta sosiaalisen verkostoitumisen alustaa, joka pystyy tarjoamaan sinulle erilaisia työkaluja ja tiloja? Jos vastauksesi on kyllä, sinun tulee saada lisätietoja Facebookista mahdollisimman pian.

Se on eräänlainen ohjelmisto, jota voit käyttää lukuisiin tehtäviin ja toimiin, koska se on huomattavasti monikäyttöinen. Tämä tekijä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi Facebookista tuli monikansallinen yritys vuosien varrella. Tästä syystä sinun tulee muistaa selvittää, kuinka sen työkalut toimivat Facebookin tuki tiimin avulla heti, kun saat aikaa.

Riippumatta siitä, keneen yrität ottaa yhteyttä tai puhua, tämän sovelluksen avulla voit tehdä sen muutamassa minuutissa. Ei vain sitä, vaan sen avulla voit myös pitää yhteyttä ystäviin, perheeseen ja tuttuihin ilman vaikeuksia. Kaikki nämä elementit auttavat sinua saamaan tarvittavimman tuloksen ja vähentävät samalla huomattavasti tulevien esteiden todennäköisyyttä.

Onko sinulla vaikeuksia selvittää, miten Facebookin kaltainen sosiaalisen median sovellus toimii, koska tämä on ensimmäinen kerta, kun lataat sen? Jos vastauksesi on kyllä, parasta mitä voit tehdä, on ottaa yhteyttä Facebookin tekniseen tuki tiimiin ja pyytää heitä opastamaan sinua vastaavasti.

He ovat käytettävissä tekstiviestien, puheluiden, sähköpostien ja live-chatin kautta, joten sinun on huomattavasti helppo tavoittaa heidät muutamassa minuutissa. Näiden lisäksi voit noudattaa muutamia vaiheita, jos haluat estää henkilön Facebookissa. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti ymmärtääksemme paremmin:

  1.  Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Facebook ohjelmisto laitteellasi ja kirjautua sisään profiiliisi
  2.  Kun pääikkuna avautuu näytölle, siirry hakupalkkiin ja etsi profiili, jonka haluat estää.
  3.  Kun heidän profiilinsa on auki näytölläsi, napauta kohtaamasi kolmen pisteen välilehteä
  4.  Luettelo vaihtoehdoista tarjotaan sinulle uudella sivulla, selaa niitä ja napauta Estä
  5.  Vahvista toiminto ja poistu ikkunasta

Muista soittaa Facebook tuki Suomi numeroon, jos mikään yllä olevista vaiheista ei tuota toivottuja tuloksia.

Aiheeseen liittyvät blogit :- Kuinka lukita Facebook-profiilisi?

Popular posts from this blog

Hakkeroidun Facebook-tilin palauttaminen ?

Kuinka sinun pitäisi ottaa Facebook Messenger käyttöön?

Kuinka estää sivu Facebookissa?