Kuinka palauttaa Facebook-tilisi salasana kolmella tavalla?

Kaikki ovat nykyään riippuvaisia sosiaalisesta mediasta. Joten voi olla erittäin turhauttavaa unohtaa Facebook-tilisi salasana. Ja se voi olla vielä pelottavampaa, kun huomaat, että saatat tarvita Facebook pääsyn kirjautuaksesi muihin palveluihin. Mutta ei hätää, kun Facebook asiakaspalvelumme Suomi on apunasi.

Olemme löytäneet kolme ainutlaatuista tapaa nollata unohdettu Facebook-tilin salasana. Mutta käyttääksesi näitä temppuja, sinulla on oltava pääsy samaan sähköpostiosoitteeseen ja puhelinnumeroon, jolla rekisteröidyit.

Tapa 1: Palautuskoodin käyttäminen

Jos sinulla on edelleen pääsy sähköpostitiliin, jolla rekisteröidyit Facebook, palautuskoodin käyttäminen pääsyn palauttamiseen voi olla yksinkertaisin tapa. Nollaa salasana seuraavasti:

  1. Siirry Facebook kirjautumissivulle.
  2. Yritä kirjautua sisään salasanalla, jonka vielä muistat.
  3. Jos se on väärin, Google lähettää palautuskoodin yhdistettyyn sähköpostitiliisi. Voit käyttää sitä tilisi käyttöoikeuden palauttamiseen.

Tapa 2: Varmuuskopiotilien käyttäminen

Jos sinulla ei kuitenkaan enää ole pääsyä sähköpostitiliin, jolla rekisteröidyit, voit silti palauttaa Facebook tilin varasähköpostiosoitteen tai -puhelinnumeron kautta. Katsotaan kuinka se toimii:
  1. Siirry Facebook kirjautumissivulle.
  2. Napauta Unohditko tilin? Linkki.
  3. Valitse tapa nollata salasana ja napsauta Jatka-painiketta.
Tapa 3: Palautusvaihtoehdon käyttäminen

Vaihtoehtoisesti, kun olet napsauttanut Unohditko tilin? Linkki,
  1. Napsauta seuraavassa ikkunassa Eikö sinulla ole enää pääsyä näihin?
  2. Kirjoita sähköpostiosoite tai puhelinnumero, jota haluat käyttää.
  3. Pyydä luotettuja yhteyshenkilöitäsi käymään Facebook palautussivulla ja antamaan sinulle koodi.
  4. Kun olet syöttänyt koodin, napsauta Jatka-painiketta ja seuraa ohjeita.
Toivomme, että jokin yllä olevista toimenpiteistä auttaa sinua palauttamaan kadonneen tilisi. Jos kaikki epäonnistuvat, voit ottaa yhteyttä Facebook-asiakaspalveluumme. Voit tehdä sen puhelimitse, sähköpostitse tai live-chat-tuen kautta milloin tahansa. Koska työskentelemme ympäri vuorokauden, meillä ei ole ongelmaa tarjota välittömiä ratkaisuja käyttäjillemme.

Kokenut ja ammattitaitoinen Facebook tekninen palvelutiimimme varmistaa, että saamme sinulle sopivimmat ja helpoimmat ratkaisut mahdollisimman pian. Sinun tarvitsee vain soittaa meille ja ilmoittaa teknisestä viasta.

Odotamme innolla, että voimme auttaa sinua!


Aiheeseen liittyvät artikkelit

Popular posts from this blog

Hakkeroidun Facebook-tilin palauttaminen ?

Kuinka sinun pitäisi ottaa Facebook Messenger käyttöön?

Kuinka estää sivu Facebookissa?